EDİRNE / HAVSA - Melahat Kilimci Ortaokulu

Ağu

Yeni Eğitim Öğretim yılı için gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak, Okulum Temiz Belge Yenileme Talebimizi gerçekleştirdik.

Tem

Telafide Bende Varım Programına ilk etkinliğimiz olan "Doğa Gezileri" etkinligimizi tamamladık. Doğa ile iç içe vakit geçirme şansı bulan öğrencilerimizle ilk etkinliğimiz gerçekleştirildi

Tem

Telafide Bende Varım Programı etkinliklerimizden "Belgesel Gösterimi" etkinliğimize katilmak isteyen öğrencilerimiz ile başladık. Öğrencilerimizin farklı kulturleri ve yaşayış bicimlerini tanıma fırsatı yakaladı

Tem

Telafide Bende Varım Programına bir diğer etkinliğimiz olan "Zeka Oyunları" ile devam ediyoruz. Öğrencilerimiz eglenerek ogreniyor. Yaratıcılıklarını geliştirmeyi, hızlı ve doğru karar vermeyi öğrenen ogrencilerimiz okul ortamında arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçiriyorlar.

Tem

Telafide Bende Varım Programına ilk etkinliğimiz olan "Doğa Gezileri" ile başladık. Öğrencilerimiz farklı ağaçları tanıyarak inceleme ve gözlemleme şansı yakaladı. Doğa ile iç içe vakit geçirme şansı bulan öğrencilerimizle ilk etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Tem

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılını öğrencilerimize karnelerini vererek tamamladık. 8. sinif öğrencilerimizi onlar için hazirladigimiz mezuniyet programiyla uğurladık. Tüm öğretmen, ogrenci ve velilerimize yıl boyunca göstermiş oldukları gayret ve çalışmalari icin teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz İngilizce zümresinin yürüttüğü "Fun with English" eTwinning projemizin kapanış webinarını tüm ortaklarımız ve projeye katılan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.Projeye katılan öğrencilerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2021 Türkiye Afet Eğitimi Yılı etkinlikleri kapsamında Mart Ayı konusu olan ''Afet Çantan Hazır mı?'' ve "Depremin İlk 6 Saati Hayat Meselesi" eğitimi tüm öğrenci ve personelimize verildi.

Nis

Okul çapında "Kitap Okuma" konusunda yapılan anketin amacı öğrencilerin okuma seviyelerini tespit etmek ve okuma oranını arttırmaktır.
Yapılan ankette okul kütüphanelerinin işlerlik kazanabileceğine inananların oranı % 92 olmuştur.Bu sonuçtan hareketle kütüphanemizin işlerliğini ve kitaplara duyulan ilgiyi arttırmak adına " Kütüphanemizde Hangi Kitapları Görmek İstersin ? etkinliğini uyguladık. Etkinlikten elde edilen sonuçlara göre okul kütüphanemizi belirlenen kitaplar ile zenginleştirdik.